Pere con sciroppo di arancia

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni

Składniki

  • 2 arance
  • 120 g di acqua minerale frizzante
  • 60 g di Marsala
  • 1 stecca di cannella
    ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • 600 g di pere (circa 3 pere) tagliate a metà e private del torsolo
  • 60 g di zucchero
  • 300 g di gelato alla vaniglia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 90.1 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1953.7 kJ / 466.9 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 85.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...