Sandwich Reuben de res a la parrilla

Sandwich Reuben de res a la parrilla

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porción

Składniki

Escabeche
  • 1000 g de paleta de cerdo en una sola pieza (preferiblemente ojo de pato)
  • 1 diente de ajo
  • 5 g hoja de perejil fresco
  • 50 g de mantequilla en piezas
  • ½ cditas hojuela de chile seco
  • 30 g de salsa de soya
  • 1 cditas de comino en polvo
  • 20 g de azúcar morena
  • 15 g de mostaza Dijon
  • ½ cditas de pimienta negra molida
Parrilla
  • 8 - 10 rebanada queso (véase Variación)
  • 8 - 10 rebanada pan campesino
  • mostaza para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 341.5 mg
Białko 27.4 g
Kalorie 1094.5 kJ / 261.6 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...