Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Lentil Hummus
10 Min
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Quinoa Tostadas
30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 Std. 30 Min