Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min
Portuguese Leeks
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min