Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.