Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
200 g onions, cut in halvesred onions cut in halves,200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut in pieces,750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
-
canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicesoy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1745 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Thai Curry Noodles
25 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Soy bolognese
40 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.