Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
200 g onions, cut in halvesred onions cut in halves,200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut in pieces,750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
-
canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicesoy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1745 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Chili non Carne
1 godz.
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Vegetable paella
40 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Mulligatawny Soup
35 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min