Urządzenia i Akcesoria
Paella with kidney beans
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
water350 g
-
saffron powder1 sachet
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
tomatoes seeded and diced350 g
-
carrots diced80 g
-
100 g frozen green peas, defrostedfresh green peas100 g
-
fresh green beans cut into pieces120 g
-
courgettes diced75 g
-
yellow courgettes diced75 g
-
herbs de Provence, dried1 tsp
-
long-grain rice200 g
-
canned kidney beans rinsed under cold water100 g
-
lemon juice only½
-
60 g black olives, pittedKalamata olives, pitted60 g
-
olives, pitted provençale style60 g
-
fresh parsley leaves finely chopped1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1649 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Vegetable-topped bread
40 min
Vegan Parmesan
15 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min