Urządzenia i Akcesoria
Green pancakes with ham and cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 pieces
Składniki
Pancake batter
-
plain flour250 g
-
milk500 g
-
olive oil plus extra for frying15 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
frozen spinach leaves thawed and squeezed200 g
Filling
-
medium-hard cheese cut into pieces (e. g. Cheddar)200 g
-
cooked ham in slices, cut into pieces (3 cm)180 g
-
black pepper, freshly ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Tahini Dipping Sauce
5 min
Caramel Brownies
1 godz. 20 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Fairy doll cake
2 godz. 20 min
Porridge with fresh fruit
15 min
Baked spinach and eggs
40 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Couscous tahini bowl
30 min