Urządzenia i Akcesoria
Green pancakes with ham and cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 pieces
Składniki
Pancake batter
-
plain flour250 g
-
milk500 g
-
olive oil plus extra for frying15 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
frozen spinach leaves thawed and squeezed200 g
Filling
-
medium-hard cheese cut into pieces (e. g. Cheddar)200 g
-
cooked ham in slices, cut into pieces (3 cm)180 g
-
black pepper, freshly ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cereal and fruit purée
20 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Béchamel sauce
15 min
Tomato rice
30 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Potato and vegetable purée
45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min