Urządzenia i Akcesoria
Green pancakes with ham and cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 pieces
Składniki
Pancake batter
-
plain flour250 g
-
milk500 g
-
olive oil plus extra for frying15 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
frozen spinach leaves thawed and squeezed200 g
Filling
-
medium-hard cheese cut into pieces (e. g. Cheddar)200 g
-
cooked ham in slices, cut into pieces (3 cm)180 g
-
black pepper, freshly ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.5 g
Kalorie
1057 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Cheese and Walnut Patties
Brak ocen
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 godz. 30 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min