Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean pearl barley risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (opcjonalnie)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Tofu stew
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Versatile chunky soup
50 min
Vegetable paella
40 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min