Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 333 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Onion Soup
1h
Chickpea soup with spinach
40min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h