Urządzenia i Akcesoria
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Courgette Omelette
40 min
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Seitan Chilli
25 min
Nut bolognese
35 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Courgette side dish
30 min