Urządzenia i Akcesoria
Spiced Moroccan lentil soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground dried ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
water750 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
red lentils100 g
-
crushed tomatoes, canned800 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Brak ocen
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Curry potato soup
35 min
Moroccan bundt
1 godz. 20 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Zesty avocado with crab
10 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Fruit and Nut Bread
2 godz. 30 min