Urządzenia i Akcesoria
Chili non Carne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1785 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Tofu Stew
30 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Tofu stew
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.