Urządzenia i Akcesoria
Vegetable paella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (opcjonalnie) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2044 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Paella with kidney beans
55 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Creamy vegetable rice
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.