Urządzenia i Akcesoria
Vegan bean burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Paella with kidney beans
55 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Tofu scramble
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min