Urządzenia i Akcesoria
Vegan bean burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Quick Falafel
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Aloo Gobi
20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegetable paella
40 min
Vegan gravy
40 min