Vegan bean burger

Vegan bean burger

4.2 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • onions cut into halves
    120 g
  • oat flakes
    50 g
  • canned kidney beans drained (weight after draining)
    265 g
  • sambal oelek
    ½ - 1 tsp
    ½ - 1 tsp red chilli sauce
  • mustard
    2 tsp
  • fine salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • oil for frying

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 755 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 8.1 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...