什錦白菜魯
TM31 TM5 TM6

什錦白菜魯

4.5 (25 ocen)

Składniki

  • 20 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 6 朵 新鮮香菇 (約100克),切片
  • 120 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 120 克 豬里肌肉, 切條
  • 500 克 大白菜, 切絲
  • 560 克 水 (含料理和調太白粉用)
  • 2 片 新鮮黑木耳, 切絲
  • 1 大匙 醬油
  • 1 茶匙 鹽, 依個人口味調整
  • 1 大匙 香油
  • 2 大匙 烏醋
  • 2 大匙 太白粉
  • 1 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
656 kJ / 157 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy