
Urządzenia i Akcesoria
山藥紅糯米雞湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
薑 ,切片10 克
-
紅棗 ,洗淨,泡水20 克
-
紅糯米 ,洗淨,浸泡3小時、瀝乾70 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水400 克
-
水700 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)250 克
-
鹽¾ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
282.9 kcal /
1182.6 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan