冬瓜燒豆皮

冬瓜燒豆皮

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • ,切片
    10 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    3 朵
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    15 克
  • 紅糖
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 冬瓜 ,去皮,切大塊(約5公分)
    500 克
  • 新鮮豆腐皮 ,切塊
    2 塊
  • 50 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 芹菜 ,取莖,切末
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 72 kcal / 303 kJ
Białko 3.226 g
Tłuszcz 4.191 g
Węglowodany 6.066 g
Błonnik 1.788 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...