Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 3 朵 新鮮香菇 ,切片
- 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 5 克 紅糖
- 30 克 醬油
- 500 克 冬瓜 ,去皮,切大塊(約5公分)
- 2 塊 新鮮豆腐皮 ,切塊
- 50 克 水
- ½ 茶匙 香油
- 10 克 芹菜 ,取莖,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 303 kJ / 72 kcal
- Białko
- 3.226 g
- Węglowodany
- 6.066 g
- Tłuszcz
- 4.191 g
- Błonnik
- 1.788 g