
Urządzenia i Akcesoria
黃金泡菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 49 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)1 顆
-
鹽20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
香油5 克
-
糖70 克
-
米醋90 克
-
豆腐乳 (約60克)4 塊
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約4公分)30 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
1201 kcal /
5020.5 kJ
Białko
42.2 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
254.2 g
Błonnik
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan