Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)
- 20 克 鹽
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 5 克 香油
- 70 克 糖
- 90 克 米醋
- 4 塊 豆腐乳 (約60克)
- 20 克 蒜頭
- 30 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 6 人份
- Kalorie
- 5020.5 kJ / 1201 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 254.2 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Błonnik
- 14.6 g