菠菜豬肝湯

菠菜豬肝湯

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 1900 克
  • 豬肝 ,切片
    200 克
  • 米酒
    ½ 大匙
  • 醬油
    4 茶匙
  • 1 ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 太白粉
    2 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • ,切絲
    10 克
  • 菠菜 ,切段,梗葉分開
    200 克
  • 番茄 ,切塊
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 344 kcal / 1430 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...