
Urządzenia i Akcesoria
日式胡麻菠菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
白芝麻 ,可多備一些裝飾用90 克
-
蒜頭15 克
-
冷水90 克
-
糖15 克
-
醬油20 克
-
純芝麻油 ,冷壓5 克
-
水1000 克
-
菠菜 ,切段(約7公分)250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178 kcal /
747 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan