Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 紅味噌
- 1200 克 水
- 10 克 柴魚片
- 50 克 白蘿蔔, 切片
- 50 克 紅蘿蔔, 切片
- 50 克 馬鈴薯, 切片
- 30 克 洋蔥, 切絲
- 100 克 豬五花火鍋肉片
- 50 克 蒟蒻, 切段
- 10 克 蔥, 切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 664 kJ / 158 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 1.9 g