
Urządzenia i Akcesoria
醋溜雲耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
乾黑木耳50 克
-
醬油20 克
-
烏醋30 克
-
香油10 克
-
糖20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈1 枝
-
水500 克
-
嫩薑 ,切絲40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
95.4 kcal /
398.8 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
372.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan

食尚黑潮
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan