
Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉粉絲蒸白菜
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭50 克
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
乾香菇 浸泡至軟10 克
-
油20 克
-
冬粉 沖水至軟、剪對半80 克
-
大白菜 切段150 克
-
醬油膏20 克
-
糖10 克
-
水200 克
-
金針菇 切小段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
152 kcal /
639 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
25.2 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

素食家常菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan