蒜蓉粉絲蒸白菜

蒜蓉粉絲蒸白菜

2.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    50 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    30 克
  • 乾香菇 浸泡至軟
    10 克
  • 20 克
  • 冬粉 沖水至軟、剪對半
    80 克
  • 大白菜 切段
    150 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 10 克
  • 200 克
  • 金針菇 切小段
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 152 kcal / 639 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...