和風蒸鮭魚

和風蒸鮭魚

4.9 16 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)
    2 片
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 芹菜 取莖,切段
    2 根
  • 切絲
    2 枝
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    2 朵
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 李型番茄 切半
    6 顆
  • 味醂
    2 茶匙
  • 清酒
    2 茶匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 烹大師鰹魚粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23 g
Kalorie 1180 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0.756 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...