
Urządzenia i Akcesoria
日式拿波里蛋通心粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
橄欖油1 茶匙
-
培根片 切小片40 克
-
洋蔥 切絲20 克
-
蘑菇 切片30 克
-
罐裝蕃茄碎 連同汁液,切小塊400 克
-
蕃茄醬50 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
蛋 冷藏,清洗乾淨1 顆
-
乾通心粉 (彎管)150 克
-
青椒 切小丁20 克
-
水150 克
-
帕瑪森起士粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
263 kcal /
1101 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
39.6 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan