日式拿波里蛋通心粉

日式拿波里蛋通心粉

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 培根片 切小片
    40 克
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 罐裝蕃茄碎 連同汁液,切小塊
    400 克
  • 蕃茄醬
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 冷藏,清洗乾淨
    1 顆
  • 乾通心粉 (彎管)
    150 克
  • 青椒 切小丁
    20 克
  • 150 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 263 kcal / 1101 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 39.6 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...