
Urządzenia i Akcesoria
日式可可蘋果牛肉咖哩
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
奶油15 克
-
牛肋條 ,切塊(約2公分)400 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
蘋果 ,切塊(約2公分)100 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
水300 克
-
日式咖哩塊 (約50-60克),剝碎2 小塊
-
鹽½ 茶匙
-
黑巧克力15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
407.5 kcal /
1703.8 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan