Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 20 克 洋蔥
- 30 克 油
- 80 克 培根 ,切丁(約1公分)
- 60 克 罐裝番茄泥
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- 150 克 米 ,洗淨,瀝乾
- 420 克 高湯
- 20 克 青椒 ,切丁(約1公分)
- 60 克 牛番茄 ,切丁(約1公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1779.2 kJ / 425.6 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Błonnik
- 0.9 g