
Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦臘味飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭40 克
-
油2 大匙
-
櫻花蝦20 克
-
港式臘腸 (港式), 切段(約2公分)150 克
-
白米 洗淨瀝乾300 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
高湯 (雞肉或牛肉高湯)150 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水500 克
-
蔥 切成蔥花30 克
-
新鮮香菜 切碎2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
501 kcal /
2100 kJ
Białko
18.9 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
61.4 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan