
Urządzenia i Akcesoria
金沙雞翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
4 人份
Składniki
烤雞翅
-
蒜頭10 克
-
米酒15 克
-
醬油20 克
-
糖20 克
-
雞翅500 克
-
地瓜粉50 克
-
油 ,少許
金沙醬
-
蒜頭15 克
-
鹹蛋黃 ,壓碎5 顆
-
油30 克
-
糖5 克
-
米酒15 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
968.7 kcal /
4047.8 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
119.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
277.4 g
Sód
893.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan