
Urządzenia i Akcesoria
什錦冬粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
乾香菇 ,泡軟,切條10 克
-
高麗菜 ,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲20 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲20 克
-
醬油15 克
-
醬油膏15 克
-
水 (含料理用和蒸煮用)680 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
冬粉 ,浸泡30分鐘,瀝乾80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
121 kcal /
506 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan