什錦冬粉

什錦冬粉

3.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切條
    10 克
  • 高麗菜 ,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    20 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 醬油膏
    15 克
  • (含料理用和蒸煮用)
    680 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 冬粉 ,浸泡30分鐘,瀝乾
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 121 kcal / 506 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...