
Urządzenia i Akcesoria
豚肉老薑燒
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
老薑 ,切塊(約2公分)50 克
-
水70 克
-
梅花火鍋肉片400 克
-
醬油膏15 克
-
味醂15 克
-
米酒15 克
-
油20 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)100 克
-
七味粉 ,少許
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
418.8 kcal /
1750.8 kJ
Białko
15.9 g
Tłuszcz
35.7 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan