豚肉老薑燒

豚肉老薑燒

3.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 老薑 ,切塊(約2公分)
    50 克
  • 70 克
  • 梅花火鍋肉片
    400 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    100 克
  • 七味粉 ,少許
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 418.8 kcal / 1750.8 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 35.7 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...