
Urządzenia i Akcesoria
京醬肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 ,切絲(約0.5公分×5公分)300 克
-
糖1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
油10 克
-
甜麵醬 ,依個人口味調整1 - 1 ½ 大匙
-
烏醋¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 ,切絲,泡水後瀝乾8 枝
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
154.7 kcal /
646.6 kJ
Białko
16.6 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
235.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan