鹽麴野菇豆腐蓋飯

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

鹽麴野菇豆腐
  • 10 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    50 克
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    200 克
  • 鹽麴
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 糖 (opcjonalnie)
    5 克
  • 70 克
  • 切段(約2公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 61.1 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 2434.7 kJ / 582.5 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 98.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...