Urządzenia i Akcesoria
鹽麴野菇豆腐蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
鹽麴野菇豆腐
-
薑10 克
-
油15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)100 克
-
新鮮黑木耳 切塊80 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊50 克
-
板豆腐 切丁(約1公分)200 克
-
鹽麴1 大匙
-
素蠔油2 茶匙
-
糖 (opcjonalnie)5 克
-
水70 克
-
蔥 切段(約2公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
61.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2434.7 kJ /
582.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan