
Urządzenia i Akcesoria
Tarte aux pommes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 morceaux
Składniki
La pâte
-
de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule75 g
-
de farine de blé et un peu pour fariner170 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre vanillé, fait maison½ c. à café
-
d'eau50 g
La garniture
-
pomme (tout type) type Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin ou Gravenstein1000 g
-
de sucre en poudre30 g
-
de beurre coupé en morceaux10 g
Wartości odżywcze na 1 morceaux
Kalorie
239.3 kcal /
1001.9 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
50.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Découpe-Minute TM5
29 Przepisów
Beneluks
Beneluks