Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel
- 100 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre (toutes sortes)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Lait chaud au miel
10min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Chocolat chaud
10min
Mousse au thon
5min
Cuisson des œufs
20 min
Gâteau au chocolat - café aérien
1 godz. 20 min
Cuisson du riz
25 min
Sauce balsamique
10min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Mousse au mocca rapide
5min