
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de sucre et un peu plus pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre
- 400 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 1 pincée de sel
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1259.5 kJ
- Białko
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Sód
- 58.9 mg