Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre glace
- 200 g de chocolat noir 70%, en morceaux
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre
- 10 g de sucre vanillé, fait maison
- 3 oeufs
- 180 g de farine de blé
- 30 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frangipane aux poires
1hod. 30min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Brownies
50min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1hod. 20min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Papillotes de saumon et couscous aux tomates séchées
35min
Biscuits Brownie
1h 35min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pain de viande
1hod. 20min
Focaccia aux oignons
2h
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1 Std.