Filetto ai funghi

Filetto ai funghi

2.3 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di farina
    10 g
  • di filetto di maiale a pezzi (3 cm)
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • limone il succo (preferibilmente biologico)
    1
  • di funghi champignon puliti e a fette
    200 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di timo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di zenzero fresco
    2 pezzi
  • di panna da cucina
    100 g
  • di prezzemolo fresco tritato
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 365 kcal / 1527 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...