Baccalá alle olive

Baccalá alle olive

4.7 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di origano fresco
  • 10 olive verdi
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 22.2 g
Kalorie 891 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...