Urządzenia i Akcesoria
Peperoni marinati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di peperoni misti (gialli, rossi, verdi)
-
100 g olio extravergine di oliva
-
35 g di aceto di vino bianco
-
3 pizzichi di pepe1 cucchiaino di cumino in polvere
-
3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata di fagiolini
40 min
Contorno di verdure
25 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Carciofi trifolati
30 min
Carote al Marsala
25 min
Melanzane trifolate
40 min
Zucchine alla menta
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min