Coniglio alla mediterranea

Coniglio alla mediterranea

3.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 20 g di aceto di vino rosso
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 16 pomodori ciliegino a metà
  • 10 olive nere denocciolate
  • 5 bacche di ginepro
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 limone preferibilmente biologico, in quarti
  • 20 foglie di basilico fresche
  • 8 fette di pane

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 33 g
Kalorie 1777 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...