Tortellini ai funghi e frutta secca

Tortellini ai funghi e frutta secca

4.3 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di mandorle pelate
  • 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 450 g di funghi champignon a fette
  • 750 g di pasta fresca tipo tortellini
  • 1 pizzico di sale
  • 50 g di vino bianco secco
  • 200 g di panna da cucina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 33.4 g
Kalorie 4066 kJ / 972 kcal
Tłuszcz 52.4 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 97.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...