Pasta alla bagossa

Pasta alla bagossa

4.6 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
    150 g di formaggio, tipo Bitto a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 400 g di passata di pomodoro
    400 g di polpa di pomodoro
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 623.7 mg
Białko 29.5 g
Kalorie 3056.4 kJ / 730 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...