Trofie pesto e champignon

Trofie pesto e champignon

4.7 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Pesto
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 130 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
Termine della preparazione
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di prosciutto crudo a listarelle
  • 200 g di funghi champignon a fette
  • 320 g di pasta secca tipo trofie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 805 kcal / 3368 kJ
Białko 25.4 g
Tłuszcz 51.9 g
Węglowodany 59.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...