Spaghetti al vino rosso

Spaghetti al vino rosso

3.8 111 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 150 g di vino rosso
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
  • 300 g di acqua
  • 160 g di spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 738 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 2476.9 kJ / 592 kcal
Tłuszcz 39.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...