Pipette primaverili

Pipette primaverili

4.6 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 cuori di carciofo puliti e a fette
  • 150 g di piselli freschi sgranati
  • 150 g di fave fresche sgranate
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 280 g di pasta secca corta, tipo pipette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.8 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 1.5 g
Błonnik 10.4 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...