Risotto alle castagne

Risotto alle castagne

4.0 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di castagne cotte e pelate
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • cipolla in quarti
    1
  • di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
    320 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiai
    2 dadi per brodo vegetale
  • di acqua
    800 g
  • di burro
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 520.5 kcal / 2177.8 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 82.6 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 105.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...