Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 604.3 mg
Alternatywne przepisy
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Medaglioni di broccoli e patate
1hod. 30min
Insalata nizzarda
30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Galette con pere e uva
1hod. 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1hod. 30min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Uova alla triestina
30min
Rainbow Bowl
1h 10min
Sformatini patate e porri
55min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min