Minestra di orzo e funghi

Minestra di orzo e funghi

4.6 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 604.3 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1111.5 kJ / 265.7 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...