Minestra di orzo e funghi
TM6 TM5

Minestra di orzo e funghi

4.9 (17 ocen)

Składniki

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1111.5 kJ / 265.7 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
36.6 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
8.3 g
Sód
604.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy