Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Cucumber Lemonade
10 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.