Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Shawarma Bowl
1 h
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 h 30 min
Number Cake
2 h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Persian Chicken and Rice
1 h 35 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 h