Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Texas Caviar
15 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 godz. 5 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Cauliflower Steaks
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.