
Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Macadamia Ricotta
-
raw macadamia nuts (see Tip)9 oz
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes3 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
Pistachio Pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
pistachio nuts, unsalted shelled6 oz
-
fresh basil leaves only3 ½ oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
extra virgin olive oil8 oz
Sun-Dried Tomato Pesto
-
sun-dried tomatoes7 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
shallot halved1
-
red bell pepper cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon juice½ oz
-
agave1 oz
-
salt1 tsp
Herb Oil
-
fresh parsley, leaves only1 oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
fresh spinach leaves½ oz
-
extra virgin olive oil8 oz
Assembly
-
zucchini (approx. 6 in. long)8 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
heirloom tomatoes (medium-sized)3
-
fresh basil e.g. petite Italian basil
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1395.6 kcal /
5839 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
133.2 g
Węglowodany
46.8 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Sód
1271.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min