Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Macadamia Ricotta
-
raw macadamia nuts (see Tip)9 oz
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes3 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
Pistachio Pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
pistachio nuts, unsalted shelled6 oz
-
fresh basil leaves only3 ½ oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
extra virgin olive oil8 oz
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7 oz sun-dried tomatoes, in oil, drainedsun-dried tomatoes7 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
shallot halved1
-
red bell pepper cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon juice½ oz
-
agave1 oz
-
salt1 tsp
Herb Oil
-
fresh parsley, leaves only1 oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
fresh spinach leaves½ oz
-
extra virgin olive oil8 oz
Assembly
-
zucchini (approx. 6 in. long)8 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
heirloom tomatoes (medium-sized)3
-
fresh basil e.g. petite Italian basil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1271.9 mg
Białko
19 g
Kalorie
5839 kJ /
1395.6 kcal
Tłuszcz
133.2 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
46.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeling Ginger
5 min
Garam Masala
10 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min