
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Huevos Rancheros
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Vegan Sour Cream
-
raw cashews5 oz
-
water plus extra to cover cashews4 oz
-
freshly squeezed lemon juice3 oz
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt¼ tsp
Ranchero Sauce
-
vegan margarine1 oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
poblano chili de-seeded, in pieces (1 in.)1
-
Roma tomatoes quartered5
-
water6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
Black Beans
-
canned black beans drained, liquid reserved15 oz
-
dried Mexican oregano½ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
canned Hatch green chilies, diced4 oz
Tofu Scramble
-
vegan margarine½ oz
-
tofu, medium firm drained, cubed (1 in.)14 oz
-
turmeric powder¼ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
Mexican tostadas4
-
avocado sliced, to taste
-
cilantro to garnish, to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
565 kcal /
2364 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1092 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone