
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
510 kcal /
2130 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
640 mg