Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

4.3 ( 3 oceny )

Składniki

  • 2 oz light soy sauce gluten free
  • 3 oz honey
  • 1 inch fresh ginger peeled
  • ½ oz lime juice
  • 18 oz fresh salmon fillet
  • 2 ½ oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 7 oz frozen edamame
  • 2 English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds toasted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
510 kcal / 2130 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
640 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy