
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
510 kcal /
2130 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
640 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Falafel Waffle
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 godz. 20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min