Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
640 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2130 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.