Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
640 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2130 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Vegan Bolognese
50 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Fish and Zucchini
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.